Reklama

Reklama

Luke Newton

Luke Newton

nar. 05.02.1993 (31 let)
Brighton, England, Velká Británie

Zajímavosti (37)

  • Jeho kolegové ze seriálu Bridgerton (od r. 2020) se shodli na tom, že je nejvíce podobný své postavě Colinovi – přátelský, vtipný, skromný, upřímný, nohama na zemi. (klara.leb)
  • V roce 2023 se rozešli se svou přítelkyní Jade Davies, se kterou chodili od roku 2019. (klara.leb)

Bridgertonovi - Ruku v ruce (2024)

  • Colinovy (Luke Newton) slzy při scéně, kdy přijde na to, že Penelope (Nicola Coughlan) je Lady Whistledown, byly pravé. Luke Newton měl být naštvaný a křičet, ale byl tak unavený a emocionální, že prostě začal brečet a režisérovi se to líbilo. (klara.leb)

Bridgertonovi - Série 3 (2024)

  • Mezi Colinovým (Luke Newton) odhalením Penelope (Nicola Coughlan) coby Lady Whistledown a motýlím plesem uběhly pouhé dva týdny. Penelope zmiňuje, že Colin zná pravdu ve stejné větě, že svatba má být tento týden, Cressida (Jessica Madsen) začne Penelope vydírat den po svatbě a ples je pár dní na to. (klara.leb)

Bridgertonovi - Série 3 (2024)

  • Colin (Luke Newton) a Penelope (Nicola Coughlan) mají v epilogu syna. Ačkoliv jeho jméno nebylo v seriálu zmíněno, Luke Newton a Nicola Coughlan při jednom z rozhovorů na otázku, jak by potencionální dítě pojmenovali, odpověděli Eliot, na počest jejich věčného třetího kola, Colinovy sestry a Penelopiny nejlepší kamarádky Eloise (Claudia Jessie). (klara.leb)

Bridgertonovi - Série 3 (2024)

  • V několika záběrech – mnohdy i ve stejných scénách – je poznat, že má Colin (Luke Newton) jiné vlasy. Je to z toho důvodu, že se Luke Newton po dotočení třetí série kvůli hře „The Shape of Things“ ostříhal, ale některé scény se později musely dotočit či přetočit. Paradoxně se mnohé scény dotáčely právě kvůli zmíněné hře, kterou zhlédla i showrunnerka Jess Brownell a rozhodla se do seriálu zakomponovat více takových momentů, kde vynikne Lukeův komediální talent. (klara.leb)

Bridgertonovi - Série 3 (2024)

  • Nicola Coughlan (Penelope) a Luke Newton (Colin) prozradili, že při natáčení milostné scény v kočáře režisér scénu ukončil, ale oni jej neslyšeli, takže pokračovali, i když už se netočilo, dokud je režisér nepřišel osobně přerušit. (klara.leb)

Bridgertonovi - Síly přírody (2024)

  • Aby ve scéně, kdy Colin (Luke Newton) sleduje tanec Penelope (Nicola Coughlan) s Lordem Deblingem (Sam Phillips), byly co nejpřesněji zachyceny Colinovy emoce, jeho detail se točil tak, že ze sálu postupně zmizeli všichni tanečníci i herci a Luke Newton se tak dívá na Nicolu Coughlan a Sama Phillipse, jak tančí v prázdném sále. (klara.leb)

Bridgertonovi - Staří přátelé (2024)

  • Při natáčení třetí série na sebe Nicola Coughlan (Penelope) a Luke Newton (Colin) vymýšleli různé vtípky. Nicola přes rok plánovala že při scéně na finálním plese v této epizodě místo domluvené písně nechá zahrát píseň „Cougar Town“ chlapecké skupiny, ve které v mládí působil Luke Newton. Domluvila se s režisérem a tahle nahrávka byla zveřejněna například na jeho Instagramu. (klara.leb)

Herec

Filmy
2018

Jezero 6

Seriály
2024

Bridgertonovi

 

Staří přátelé (S03E04)

 

Síly přírody (S03E03)

 

V měsíční záři (S03E02)

 

Vykročit ze stínu (S03E01)

2022

Bridgertonovi

 

Vikomt, který mě miloval (S02E08)

 

Harmonie (S02E07)

 

Volba (S02E06)

  více epizod (4)
2020

Bridgertonovi

 

Po bouři (S01E08)

 

Propastná vzdálenost (S01E07)

 

Šustot sukně (S01E06)

  více epizod (5)
2016

The Lodge

2011

Sadie J

2009

The Cut

2000

Doctors

Účinkující

Reklama

Reklama