foto

Rudolf Knor

  • nar. 29.6.1944 (76 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ene mene muh - und tot bist du
2000 Geboren in Absurdistan
1995 Freispiel
1989 Tatort - Geld für den Griechen (TV film)
1984 Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
1980 Kottan ermittelt - Räuber und Gendarm (TV film)
1979 Výhružné dopisy (TV film)
1978 Kottan ermittelt - Nachttankstelle (TV film)
Kottan ermittelt - Wien Mitte (TV film)
1977 Kottan ermittelt - Der Geburtstag (TV film)

TV seriály

1995 Komisař Rex (TV seriál)
Slepá svědkyně (S02E06)
Vražedné léto (S02E03)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Telefongeld (S01E247)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)

Divadelní záznam

1984 Das Liebesverbot (divadelní záznam)
Zwei Dickköpfe (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky