foto

Dmytro Tubolcev

  • nar. 15.4.1979 (40 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brána
2014 Hledání
2011 Balada o bombardérovi
2010 Ně skažu
2007 Vnězemnoj

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2014 Pljaž (TV seriál)
Temnyje labirinty prošlogo (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace