foto

David Quantick

  • nar. 14.5.1961 (57 let)
    Wortley, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 2004: The Stupid Version (TV film)
1993 Thatcherworld (TV film)

TV seriály

2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2007 Slacker Cats (TV seriál)
2006 Time Trumpet (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
Popetown (TV seriál)
2004 The Mysti Show (TV seriál)
2000 Brand Spanking New Show (TV seriál)
Jam (TV seriál)
1999 Ženská liga (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
1995 Dumb and Dumber (TV seriál)
The Saturday Night Armistice (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
1993 Saturday Zoo (TV seriál)
1984 Spitting Image (TV seriál)

Dokumentární

2010 Miliband of Brothers (TV film)
2005 Forty Years of Fuck (TV film)
2001 I Love Christmas (TV film)

TV pořady

2011 The Orange BAFTA Film Awards 2011 (TV pořad)
2010 Stand Up for the Week (TV pořad)
2006 Screenwipe (TV pořad)
2001 TV Burp (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Coach Trip (TV seriál)

Dokumentární

2017 Falco - Die ultimative Doku (TV film)
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
Movies' Greatest Cars (TV film)
2003 Imagine (TV seriál)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
I Love Christmas (TV film)
1998 Top Ten (TV seriál)

TV pořady

2009 Greatest TV Shows of the Noughties, The (TV pořad)
2005 Come Dine with Me (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace