foto

Alessio Vassallo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 V rytmu taranty
2016 In guerra per amore
2014 Fino a Qui Tutto Bene
La moglie del sarto
St@lker
2011 Edda Ciano e il comunista (TV film)
2010 I baci mai dati
2009 L'ultimo re
Nachové moře
2008 La vita rubata (TV film)
Noi due (TV film)

TV seriály

2017 Sorelle (TV seriál)
2014 Madre, aiutami. (TV seriál)
2013 Borgia (TV seriál)
Popeleční středa (S02E02)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace