foto

Christine Csar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Tatort - Der letzte Mord (TV film)
1982 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1948-1960 (TV film)
1979 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1920 (TV film)
1978 Auf freiem Fuss
1977 Cella oder Die Überwinder (TV film)

TV seriály

1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky