foto

Elizabeth Palmer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1994 Cries from the Heart (TV film)
Pension hrůzy (TV film)
1993 Císařovi hosté
Křehké oběti (TV film)
Vražda nevinných (TV film)
1992 Just Deserts (TV film)
1990 V zájmu dítěte (TV film)

TV seriály

2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Brown Eyes, Blue Eyes (S02E03)
Heart Me (S02E02)
Why-Fi (S02E01)
další epizody (16)
2013 Máma (TV seriál)
Smokey Taylor and a Deathbed Confession (S01E22)
Broken Dreams and Blocked Arteries (S01E21)
Clumsy Monkeys and a Tilted Uterus (S01E20)
další epizody (21)
Kriminálka New York (TV seriál)
Today Is Life (S09E17)
Blood Actually (S09E16)
Seth and Apep (S09E15)
další epizody (7)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
Blood Out (S09E09)
Late Admissions (S09E08)
další epizody (10)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
Unwrapped (S08E17)
Sláinte (S08E16)
další epizody (30)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Justified (S07E09)
Scared Stiff (S07E08)
další epizody (22)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
Dům smrti (S06E10)
Zázemí (S06E09)
další epizody (25)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Trojúhelník (S05E10)
Schránka (S05E09)
další epizody (20)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
další epizody (23)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Tichá noc (S03E12)
Falešný vrah (S03E11)
Sladkých šestnáct (S03E10)
další epizody (24)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
Kamelot (S02E10)
Město hraček (S02E09)
další epizody (11)
1999 Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and Joanie and the Stick (S04E22)
Caroline and the Big Move (S04E21)
Caroline and El Niño (S04E20)
další epizody (11)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and the Fright Before Christmas (S04E11)
Caroline and the Bar Mitzvah (S04E10)
Caroline and the Booby Trap (S04E09)
další epizody (25)
1997 Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and the Decanter (S03E12)
Caroline and the Used Car Salesman (S03E11)
Caroline and the Councilman (S03E10)
další epizody (26)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and the Freight King (S02E11)
Caroline and the Red Sauce (S02E10)
Caroline and the Therapist (S02E09)
další epizody (25)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and the Christmas Break (S01E10)
Caroline and the Convict (S01E09)
Caroline and the Balloon (S01E08)
další epizody (10)
Pošukové (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
All for One and Two for Helen (S01E06)
There Once Was a Girl from Nantucket (S01E05)
Return to Nantucket: Part 2 (S01E04)
další epizody (6)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky