Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 76
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 76

Recenze (100)

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů všech dob. Miluju všechny postavy, hlavně Christy a Bonnie. Anna Faris i Allison Janney hrají skvěle, úžasně připravený příběh. Třešničku tomu všemu dodává, že i přesto, že jde o komediální seriál, najdou se zde také velice smutné i dramatičtější scény. Za mě jednoznačně 100% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Seriál dokáže z prvu zaujmout a zdá se, že má i své kouzlo a občas i nějaký ten dobrý vtip. Bohužel však na tolik sérií zcela určitě nestačí a zápletka omrzí už třeba u 2-3 episody. Anna Faris je moc sympatická a pro svou roli je určitě dobře zvolená a to i když to není vůbec role složitá. Její matka je však bohužel naprosto příšerná a na ten jejich spolek čarodějnic se už vůbec nedá ani dívat. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Polibte mi drdol, mě všechny ty megery a jejich problémy docela baví, i když připouštím, že hodně pomohlo vypustit z rovnice nejmladší generaci (synek nudný, dcera na přesdržku). Občas děj není kdovíjak k uchechtání, sarkastických dialogů s kvalitně jedovatými záseky však zůstává dostatek, abych seriál hodnotila nadprůměrně. 75% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dva a půl ženy ?? Tak tohle se tentokrát Chucku Lorremu úplně nepovedlo, s přivřeným očkem, rozhodně za vždy skvělou Annu Faris, symbolicky tak na dva a půl hvězdičky.. Jak to vypadá, tak Anna rozhodně nepůjde ve stopách Charlieho Sheena, jemuž výborný výše zmiňovaný sitcom ze stejné tvůrčí stáje alespoň na čas resuscitoval kariéru.. ()

Leeslie 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mohl mít dle námětu perfektní potenciál, v čele s prvotřídními komediálními herečkami, ale byl zabit hned v úvodu. Špatný scénář, zcela nevyužité momenty, chybí tomu "drajv" a šmrnc, což je škoda, protože Anna Faris a Allison Janney se snaží, seč můžou, ale nezachrání nudný scénář. Tři hvězdičky pouze díky hereckému obsazení... ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Jedná se o 100. epizodu seriálu. (SONY_)

Reklama

Reklama