foto

Priscilla Knetemann

  • nar. 23.1.1992 (28 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pestkop
2016 Fataal
2015 Spangas in actie
2014 Gooische vrouwen 2
2011 Gooische vrouwen
2006 Afblijven
Figurína
2005 Mass
2004 Verborgen gebreken
2002 Funeral for Mr. Smithee, A

TV seriály

2014 Bureau Raampoort (TV seriál)
2013 Danni Lowinski (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Parels & zwijnen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky