foto

Sofia Pekkari

  • nar. 1.9.1985 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: Efterskalv (TV film)
2014 Miraklet i Viskan
2010 Olycksfågeln (TV film)
2008 Irene Huss - Ohnivý tanec
2005 Tjejen med videokameran

TV seriály

2020 Cold Courage (TV seriál)
Sanoi hämähäkki kärpäselle (E08)
Marilta terveisiä (E07)
Kuoleman löyhkä (E06)
další epizody (8)
2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2010 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Wallander (TV seriál)
Dödsängeln (S02E09)
2006 Brandvägg (TV seriál)
Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
2004 Kniven i hjärtat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky