foto

Alex Holmes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Coalition (TV film)
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)

TV seriály

2017 Paula (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Dominion (TV seriál)
Something Borrowed (S01E05)
The Flood (S01E04)
2011 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)

Dokumentární

2018 Maiden
2014 Král švindlu: Příběh Lance Armstronga

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Maiden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky