foto

Tanja Jess

  • nar. 6.1.1967 (53 let)
    Karlsruhe, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Amsterdam-Krimi: Auferstanden von den Toten (TV film)
Der Amsterdam-Krimi: Tod in der Prinzengracht (TV film)
Gewoon vrienden (TV film)
2017 Oh Baby
2011 Matčin stín
Můj dědeček lupičem
2007 HannaHannaH (TV film)
2005 Leef!
2004 Shouf shouf habibi!
2003 Kees de jongen
2002 Loenatik – de moevie

TV seriály

2017 De spa (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Super třída (TV seriál)
2015 Vechtershart (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2008 Wolfseinde (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Het glazen huis (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
2000 Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
1996 Pittige tijden (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1992 Zonder Ernst (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky