foto

Ramsey Nasr

  • nar. 28.1.1974 (45 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Goltzius a společnost Pelikán
Süskind
2008 Het echte leven
2005 Leef!
2004 Armando (TV film)
Můj anděl
2002 Tonino
2001 Magonia
2000 Mariken
1998 De man met de hond
Thuisfront (TV film)

TV seriály

2019 Oogappels (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
2001 De acteurs (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky