foto

Peggy Feury

  • nar. 20.6.1924
    Jersey City, New Jersey, USA
  • zem. 20.11.1985 (61 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 1918
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Jsem žena nebo muž
Zločiny z vášně
1981 Heartaches
1979 Orphan, The
1976 Další muž
Poslední magnát
1975 Someone I Touched (TV film)
1972 Outside In
1961 Mad Dog Coll

TV seriály

1983 Buffalo Bill (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Moment of Fear (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Star Tonight (TV seriál)
1954 Marriage, The (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1986 Lily Tomlin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace