foto

William Sargent

  • nar. 28.11.1930 (88 let)
    Berlin, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Not In This Town (TV film)
1974 Take, The
1972 Great American Tragedy, A (TV film)
1970 Night Slaves (TV film)
1964 Glass Cage, The
1962 Hitler
1961 The Young Savages

TV seriály

1991 Hollywood Detective (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
1972 The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace