foto

Peter Hall

  • nar. 22.11.1930
    Bury St. Edmunds, Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.9.2017 (86 let)
    University College Hospital, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Final Passage, The (TV film)
1995 Schůzka s cizincem
1994 Bible - Starý zákon: Jákob (TV film)
1990 Sestup Orfeův (TV film)
1989 She's Been Away (TV film)
1987 Traviata, La (TV film)
1985 Albert Herring (TV film)
1984 Incoronazione di Poppea, L' (TV film)
1974 Akenfield
1973 Homecoming, The
Return of Ulysses to His Homeland, The (divadelní záznam)
1970 V pravý čas
1969 Three Into Two Won't Go
1968 A Midsummer Night's Dream
Work Is a 4-Letter Word
1959 A Midsummer Night's Dream (TV film)

TV seriály

1992 Camomile Lawn, The (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1965 War of the Roses (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Zimní pohádka (TV film)

TV seriály

2000 Changing Stages (TV seriál)

Dokumentární

2016 Leslie Caron: The Reluctant Star (TV film) - a.z.
2005 Needs of Kim Stanley, The
South Bank Show: Eric Sykes, The (TV film)
2002 Arena: Harold Pinter (TV film)
2001 Larry and Vivien: The Oliviers in Love (TV film)
1999 Shylock
1986 Story of English, The (TV seriál)
1984 Glyndebourne - A Celebration of Fifty Years
1975 Arena (TV seriál)
1969 Nationwide (TV seriál)

TV pořady

2004 Ronnie Barker: A BAFTA Tribute (TV pořad)
2002 Week in the West End, A (TV pořad)
1989 The Late Show (TV pořad)
1970 Aquarius (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace