foto

Anne Meacham

  • nar. 21.7.1925
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 12.1.2006 (80 let)
    Canaan, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Gardener, The
Seizure
1972 Dear Dead Delilah
1967 Unvanquished, The (TV film)
1964 Lilith
1958 All the King's Men (TV film)

TV seriály

1966 The Road West (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 The Brighter Day (TV seriál)
1953 The Catholic Hour (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Dokumentární

1974 The American Parade (TV seriál)

Host

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace