foto

Walter Baele

  • nar. 16.5.1964 (56 let)
    Waregem, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 K3 Dierenhotel
2009 Het geheim van Mega Mindy
2008 Hotel op stelten
2006 Plop in de stad
2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)

TV seriály

2020 Samson en Marie (TV seriál)
2019 Gina en Chantal (TV seriál)
2015 K3 (TV seriál)
Professor T. (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2010 Ella (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky