foto

Micha Hulshof

  • nar. 8.7.1979 (40 let)
    Zaandam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Paradise Drifters
2019 Salon slečny Romy
2016 Dost!
Riphagen
2015 Malý gangster
2014 Kluci (TV film)
2012 Doodslag
Orde
2011 Můj dědeček lupičem
Sonny Boy
2009 Bouře
Chcípni!
Stellina válka
2008 Bruidsvlucht
Dunya a Desie v Maroku
2006 Slepá ulička
Šťastná rodina
2005 Ráj řízků
2002 Achttien (TV film)
Baby
Pietje Bell
2000 Lek
Tinnef
1999 Jezus is een Palestijn
Man, vrouw, hondje (TV film)
1998 fl 19,99
1997 Zonder Zelda
1996 De Orde Der Dingen
Naar de klote!
1995 De tasjesdief

TV seriály

2017 Fenix (TV seriál)
Riphagen (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
Project Orpheus (TV seriál)
2015 Noord Zuid (TV seriál)
2014 De deal (TV seriál)
Nieuwe buren (TV seriál)
Rechercheur Ria (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
Schnitzelparadijs - De serie (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Lotte (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
HotNews.nl (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Zes minuten (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
2001 Doei (TV seriál)
Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 Schoon goed (TV seriál)
1998 Keerzijde, De (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky