foto

John Colton

  • nar. 31.12.1887
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 26.12.1946 (58 let)
    Gainesville, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1949 Pod obratníkem Kozoroha - divadelní hra
1941 Podsvětí Šanghaje - divadelní hra
1936 The Invisible Ray
1935 Vlkodlak v Londýně
1934 Laughing Boy
1932 Rasputin the Mad Monk
1930 The Rogue Song
1929 Shanghai Lady - divadelní hra
1928 Tělo je hříšné - divadelní hra
1923 The Exciters

Spisovatelská filmografie

Filmy

1922 The Woman Who Walked Alone - povídka

Střihačská filmografie

Filmy

1928 Telling the World

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky