foto

Anna Slyňko

  • nar. 25.3.1983 (36 let)
    Pushkin, Leningradskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pjatnica. 12
Žizň na dvoich
2007 20 cigaret
2006 Mečenosec
2003 Stoličnyj skoryj

TV seriály

2018 Ženščina v zerkale (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Kozyr v rukave (S03E11)
2016 Šaman (TV seriál)
Vykup (S03E04)
2014 Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pismo v butylke (S04E20)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Blondinka na doroge (S03E02)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2007 Gorodskoj romans (TV seriál)
Jantarnyj baron (TV seriál)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2004 Mangust (TV seriál)
Zvezdnyj musor (S02E12)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Istorija bolezni (S04E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rokovoj uik-end (S06E12)
2000 OBŽ (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky