foto

Oleg Šibajev

  • nar. 1996
    Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les
2014 Spiral
2011 Angel
2009 Pjatnica. 12
2008 Učitěl v zakoně (TV film)
2007 Kanikuly ljubvi (TV film)
Labirinty ljubvi (TV film)

TV seriály

2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Bitva za "Arsenal" (S02E15)
Cvety i braslety (S02E09)
Propavšaja krasavica (S02E04)
2014 Samara 2 (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kurjer (S06E13)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Posledňaja oseň (S01E12)
Kljatva (S01E10)
Mečta (S01E06)
další epizody (5)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Tranzitnyj passažir (S02E10)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Bomba dlja bizněsmena (S02E01)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
File iz zolotogo petuška (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky