foto

Jelena Galibina

  • nar. 15.4.1966 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vezučij slučaj!
2015 Ochrana
2012 Ocelový motýlek
2011 Vykoupení
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2008 Bomžicha (TV film)
2005 Bědnyje rodstvěnniki
Snění o kosmu
Sobaka Pavlova
1992 Tuze věrná žena
1991 Po Taganke choďat tanki

TV seriály

2017 Sekretarša (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Isčeznuvšije (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Princessa i niščenka (TV seriál)
2008 Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
2007 Soldaty 13 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Koněc sveta (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2001 Vorovka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace