foto

Pjotr Charčenko

  • nar. 20.6.1992 (27 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Major Grom
2016 Děd Moroz. Bitva Magov
Portret ženščiny v krasnom (TV film)
2015 Pod elektrickými mračny
2013 Na kryljach

TV seriály

2018 Kupčino (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Mera presečenija (S03E13)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
2016 Šaman (TV seriál)
Čužije děňgi (S03E12)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
2014 Taljanka (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Avarija (S13E06)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Posledňaja smena (S12E27)
2000 OBŽ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky