foto

Tim Ferrier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Brock (TV film)
2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
2011 Ledová apokalypsa (TV film)
2008 Informátor (TV film)
2005 Man Thing
2003 Floodhouse
2002 Junction Boys, The (TV film)
1999 Prezidentova dcera (TV film)
1997 Rozparovač (TV film)
1994 Kevin Rampenbacker and the Electric Kettle

TV seriály

2018 Bite Club (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 The Secret Daughter (TV seriál)
2015 Catching Milat (TV seriál)
2014 Love Child (TV seriál)
2013 Místo zvané domov (TV seriál)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
další epizody (22)
Psanci na útěku (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
2005 The Alice (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
1993 Ship to Shore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace