foto

Elof Ahrle

  • nar. 21.1.1900
    Nyköping, Södermanlands län, Švédsko
  • zem. 3.6.1965 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Soudce
1959 Mälarpirater
1958 Jazzgossen
1957 Lille Fridolf blir morfar
1956 Flamman
Lille Fridolf och jag
På heder och skoj
Rasmus, Pontus och Toker
1955 Danssalongen
Friarannonsen
Männen i mörker
Paradiset
1954 Taxi 13
1953 Göingehövdingen
Kungen av Dalarna
Mästerdetektiven och Rasmus
1952 Säg det med blommor
1951 Livat på luckan
Skeppare i blåsväder
1950 Loffe blir polis
Medan staden sover
Min syster och jag
Motorkavaljerer
Två trappor över gården
1949 Hur tokigt som helst
Sjösalavår
1948 Dit vindarna bär
Loffe på luffen
Loffe som miljonär
1947 Krigsmans erinran
Maria
Sången om Stockholm
1946 100 dragspel och en flicka
Onsdagsväninnan
Pengar - en tragikomisk saga
1945 Blåjackor
Moderskapets kval och lycka
Sextetten Karlsson
Sten Stensson kommer till stan
1944 Lev farligt
1943 En fånge har rymt
Livet måste levas
1942 Flickan i fönstret mitt emot
I gult och blått
Tre glada tokar
Tre skojiga skojare
Ungdom i bojor
1941 Fransson den förskräcklige
Söderpojkar
Uppåt igen
1940 Alle man på post
Hjältar i gult och blått
Lillebror och jag
Åh, en så'n advokat
1939 Efterlyst
Åh, en så'n grabb!
1938 Bara en trumpetare
Den stora kärleken
Herr Husassistenten
Kamrater i vapenrocken
Vi som går scenvägen
1937 O, en så'n natt
Odygdens belöning
Pappas pojke
Ryska snuvan
Vi går landsvägen
Än leva de gamla gudar
1936 65, 66 och jag
Skeppsbrutne Max
1935 Grabbarna i 57:an
1934 Flickorna från Gamla Sta'n
Hon eller ingen
Pettersson - Sverige
1921 Vozka smrti
1920 Carolina Rediviva

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

1942 Tre skojiga skojare

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky