foto

Henk Poort

  • nar. 20.1.1956 (63 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Süskind
2011 Únos Heinekena
2007 Kicks
2006 Night Run
2004 Bijlmer Odyssee (TV film)
Floris

TV seriály

2016 Nieuwe tijden (TV seriál)
2015 Vechtershart (TV seriál)
2014 Bureau Raampoort (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky