foto

Bert André

  • nar. 6.8.1941
    Maastricht, Limburg, Nizozemsko
  • zem. 21.5.2008 (66 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Moordwijven
2006 Křižák v džínách
2005 Vet hard
2004 10 jaar leuven kort
Suske en Wiske: De duistere diamant
2003 Verder dan de maan
1999 De aanspreker
Het paradijs (TV film)
Kaas
1996 Buenos Aires, Here We Come
De zeemeerman
1995 A zase ti Špindírovi
Létající Holanďan
Muži a ženy mohou být spolu šťastni... (TV film)
Ventimiglia
1992 Boys
Špindírovi v Americe
1990 My Blue Heaven
1989 Boerenpsalm
Rituelen
Schietspoeldynastie, De (TV film)
1987 Skin
1986 Les roses de Matmata
Rodina Floderů
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
Leeuw van Vlaanderen, De
1983 Benvenuta
1982 De potloodmoorden
Het beest
Hiver 60
Tijd om gelukkig te zijn
Wodka Orange
1981 Come-Back
1980 De nieuwe Mendoza (TV film)
1979 Slachtvee
Žena mezi psem a vlkem
1978 Opgezet staat netjes (TV film)
Verloren paradijs, Het
1977 Dokter Vlimmen
Lanceloet van Denemarken (TV film)
Mur italien, Le (TV film)
Oranžský voják
1976 Als schilders konden spreken (TV film)
De herberg in het misverstand (TV film)
De komst van Joachim Stiller
Pallieter
1974 Schapenborre (TV film)
1973 Turks fruit
1972 Het poppenhuis (TV film)
Louisa, een woord van liefde
Pente douce, La
Živá mrtvola (TV film)
1971 Mira
1970 Politie (TV film)
1969 Helleschip, Het (TV film)
Klucht van de brave moordenaar (TV film)
Koning Lear (TV film)
1968 Geboorte en dood van Dirk Vandersteen jr., De
Hebben (TV film)

TV seriály

2005 Halleluja! (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
Ernstige delicten (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Sardsch (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Gaston Berghmans Show (TV seriál)
1994 Kats & Co (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 Ramona (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)
1985 Flanderský lev (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)

Dokumentární

1986 Dag in Vlaanderen, Een

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky