foto

Anna Aguilà

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Durante la tormenta
2017 Léto 1993
2016 Ebre, del bressol a la batalla (TV film)
2015 Don't Speak
2014 Altra frontera, L'
Dos a la carta
Seve the Movie
2013 Sladké letní víno
2010 Cruzando el límite
2009 Paintball

TV seriály

2018 Benvinguts a la família (TV seriál)
La família (S01E13)
El funeral (S01E12)
El simulacre (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky