foto

Erik Schiødt

  • nar. 21.8.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Iqbal & Den Indiske Juvel
2013 Nomansland
2009 Veteráni
1994 Carlo & Ester
Rodinné záležitosti
1993 De frigjorte
1990 Sirup
1987 Negerkys og labre larver
1986 Flamberede hjerter

TV seriály

2020 Badehotellet (TV seriál)
Besat (S07E06)
En herre fra København (S07E05)
Alsang og hærværk (S07E04)
další epizody (6)
2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas valg (S02E01)
2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (4)
1998 Kongeriget (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky