foto

Virginia Stride

  • nar. 1936
    Yokohama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Apartmá v Londýně (TV film)
1959 A Kiss for Cinderella (TV film)

TV seriály

1977 Target (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1969 The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Champion House (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2002 Timeshift (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky