foto

Christian Juttner

  • nar. 20.5.1964 (55 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Blair Witch Mountain Project, The
1980 Strašidla z Buxley Hall (TV film)
1978 I Wanna Hold Your Hand
Million Dollar Dixie Deliverance, The (TV film)
Return from Witch Mountain
Roj
1975 Boy Who Talked to Badgers, The
Journey from Darkness (TV film)
1974 Healers, The (TV film)
Return of the Big Cat (TV film)

TV seriály

1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Ark II (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2003 Making the 'Return' Trip

Host

TV pořady

1977 New Mickey Mouse Club, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky