foto

Melih Çardak

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Defin - Ecin
2019 Baba: Bu Alem Bi Alem
2014 Ukde
2012 Uzun Hikaye
2011 Hop Dedik - Deli Dumrul
2005 Ispanaktan Nağmeler (TV film)
2003 Gülüm
1998 Kanal Yumuşak G
1996 Eşkıya
1993 Amerikalı
Oğlum Ve Ben
1990 Yalnızlar
1989 Şöhret Tutkusu
1987 Günah Gecesi
Sefiller
Yer Demir Gök Bakır
1986 Asiye Nasıl Kurtulur
1985 Kuyucaklı Yusuf
1984 Alev Alev
Aşkım Günahımdır
Fidan
1981 Hababam Sınıfı Güle Güle
1980 Renkli dünya

TV seriály

2020 Zümrüdüanka (TV seriál)
2019 Halka (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
2018 Kadın (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
další epizody (21)
2017 Kadın (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Milat (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Karadayı (TV seriál)
Episode 19 (S03E19)
Episode 18 (S03E18)
Episode 17 (S03E17)
2014 Karadayı (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (28)
2013 Karadayı (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (40)
2012 Karadayı (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2011 Keşanlı Ali Destanı (TV seriál)
Yıllar Sonra (TV seriál)
2009 Geniş Aile (TV seriál)
2008 Gece gündüz (TV seriál)
Kollama (TV seriál)
Son Bahar (TV seriál)
2007 Hakkını Helal Et (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Maçolar (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
Hırsız Polis (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
Cennet Mahallesi (TV seriál)
2003 Gurbet Kadını (TV seriál)
2002 Seni Yaşatacağım (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Avcı (TV seriál)
Güz Gülleri (TV seriál)
2000 Aşk Hırsızı (TV seriál)
Beyoğlu Rüyası (TV seriál)
1999 Fanatik (TV seriál)
Kurt Kapanı (TV seriál)
1998 Hesabım Bitmedi (TV seriál)
Sıcak Saatler (TV seriál)
1997 Deli Divane (TV seriál)
Küçük İbo (TV seriál)
1996 Hemşerim (TV seriál)
1995 Zıpçıktı (TV seriál)

Dokumentární

1992 Metamorfoz (TV seriál)

Video kompilace

2013 Artiz Kahvesi (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky