foto

Tomasz Błasiak

  • nar. 15.8.1981 (38 let)
    Elbląg, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Horace Vernet: Bitwa pod Samosierrą
2008 Jeszcze raz

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
Ślad (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Agnieszka – w spirali długu (E07)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć dziewczyny (S04E12)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky