foto

Tomasz Błasiak

  • nar. 15.8.1981 (39 let)
    Elbląg, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mayday
2017 Horace Vernet: Bitwa pod Samosierrą
2008 Jeszcze raz

TV seriály

2021 Rysa (TV seriál)
2020 Archiwista (TV seriál)
Zaginiona wdowa (E08)
Na polowaniu (E05)
Nie całkiem ślepa Temida (E04)
další epizody (6)
2018 Korona królów (TV seriál)
Ślad (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Agnieszka – w spirali długu (E07)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica Możejki (S11E03)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Proces (S16E40)
Wypowiedzenie (S16E27)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć dziewczyny (S04E12)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
další epizody (5)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2008 Niania (TV seriál)
Piąte koło u wozu (S06E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky