foto

Florian Reiners

  • nar. 30.8.1972 (47 let)
    Einbeck, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Liebhaber meiner Frau (TV film)
Půda pod nohama
2013 Geier
2008 Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Schimanski: Šichta v šachtě (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
2003 Zrádný šperk (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)

TV seriály

2016 Dengler (TV seriál)
Am zwölften Tag (E02)
2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schreckliche Gewissheit (S11E17)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky