foto

Conlan Carter

  • nar. 3.10.1934 (84 let)
    Center Ridge, Arkansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Missing Children: A Mother's Story (TV film)
1976 Dixie Dynamite
1973 Na straně zákona
1968 Something for a Lonely Man (TV film)
1964 Quick Before It Melts

TV seriály

1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1971 The Hellstrom Chronicle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace