foto

Christian Koeberl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Die Wiener Ringstraße - Trilogie eines Boulevards (TV seriál)
2012 Welt ohne Männer (TV film)
2011 Terra Mater (TV seriál)
2004 Nahá věda (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace