foto

Margje Wittermans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oude liefde
Rodinný hotel
2016 Den, kdy se můj táta proměnil v keř
2013 Houslový klíč
2009 Kom niet aan mijn kinderen
2006 Eigenheimers (TV film)
Wild Romance
2005 Offers (TV film)

TV seriály

2015 Noord Zuid (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
1997 Sterker dan drank (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky