Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nevěrné kamarádky předstírají, že spolu odjíždí na víkend, aby měly před svými partnery alibi. Jedna z nich se ale ztratí a spletitá síť lží se začne povážlivě trhat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Olík 

všechny recenze uživatele

Dvě na svůj věk docela udržované dřevákonosičky si vzájemně kryjí záda při svých milostných eskapádách, až se ucho jedné z nich utrhne…..a nebo je všechno úplně jinak. Podobnou zápletku jsme každý viděli už Xkrát, každopádně v rámci žánru průměrný, ale rozhodně ne špatný kousek. Škoda překombinovaného konce, protože jistou atmosféru tomu nelze upřít. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Poněkud podhodnocený tulipánový thriller (z mého úhlu pohledu) mě mile překvapil. Možná jsem s ním neměl problém hlavně proto, že jsem v nahlížení na všemožné bokovky silně benevolentní, takže jsem nepociťoval náhlé návaly nenávisti vůči dvěma kamarádkám, které si vyrazily mimovztahově zaskotačit (pro sichr až do sousedního státu), a vcelku slušně jsem se bavil. Jasně, opět jsem si to celé pokazil tím, že mám v oblasti detektivek a kriminálek mocně načteno, takže jsem úhlavního zlouna odhalil až příliš brzy, tvůrci ale po celou dobu mlžili tak zkušeně, že mě nejméně dvakrát silně znejistili. Obsazení bylo zajímavé až sympatické, příběh na mě fungoval a rozhodně jsem se ani na moment nenudil, což mě překvapilo tak silně, až jsem sáhl i po čtvrté pěticípé. Pravda, našel jsem si tu i chyby; finální shrnutí celé situace hlavní vyšetřovatelkou mi způsobilo samovolný pokles brady, občas pro mě tak trochu nefungovala logika, nějak to nedopadlo s esejí a bylo toho víc, ale pro mě to jaksi nemělo velkého významu. Já jsem se prostě bavil. / Poučení: Chystáš-li se venčit psa, neber si bílý oblek, nikdy nevíš. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Rutinne nakrútený triler s výrazne amorálnymi a nie príliš sympatickými postavami. Bohužiaľ sa z tohto netradičného prístupu dalo vyťažiť viac, občas máme totiž dojem, že by sme mali podľa scenáristov s hlavnou postavou sympatizovať. Každý tu má to svoje, čím ohúri aj svoje morálne pokrútené okolie a to sa občas nestačí diviť. Viac sa nakoniec hrá o to, kto čo ako zinscenoval a ako sa podarí oklamať diváka, než o psychológiu postáv a vzťahy medzi nimi, čo je trochu škoda. Ale vyústenie prekvapí, pokiaľ si nebudete robiť priebežné teórie. Ale tie si robievame pri napínavejších a lepších filmoch. ()

LadyCarousel 

všechny recenze uživatele

Bylo to trochu nepredvidatelne predvidatelne, ale po dlouhe dobe jsem si vodila hlavni hrdinku jako loutku, rozumej ze vzdy jsem si rekla: nechovej se jak... a udelej tohle...a ona kupodivu vsechno udelala spravne. A to neni caste, ze by se hlavni hrdinka nechovala jako kdyby ji vymyly mozek. Mozna to bylo tim, ze byla soudkyne? Za me dobry. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Z větší stránky neskutečně veliké klišé. Určitě jste tohle story viděli už tak desetkrát za život. Jen si tak jedete scénářem a typujete kdo, kde, kdy, jak a proč. Jedna z těch třech jediných možných variant to prostě bude ;-) ... Každopádně mělo to svoje tempo, líbilo se mi to rozuzlení na konci (i když z větší části očekávané) ... Líbila se mi hlavní protagonista. (MCBP) ;-) ... No a takový ten závoj "tajemna" byl fajn ... Reálně si to těch 55-60% zaslouží. Kdyby tam nebylo pár detailů co byli mimo lidské chápání tak by to dalo i těch deset % na víc ... ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama