foto

Kevin Pinnoch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
2001 Vortex
1999 Amor - Vražedná hra z lásky (TV film)
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
1992 Watzmann ruft, Der (TV film)

TV seriály

2002 Důkaz na dosah (TV seriál)

Video kompilace

2005 Watzmann Live (video kompilace)

Host

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky