foto

Cees Heyne

  • nar. 7.1.1954 (65 let)
    Eindhoven, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De belofte van Pisa
2016 Dark Machine
2006 Nejlepší sportovec století
2004 Erik v zemi hmyzu
2002 Loenatik – de moevie
1986 Mama is boos!
Rodina Floderů
1982 Nachttocht (TV film)
1976 Tatort - Trimmel und der Tulpendieb

TV seriály

2017 De spa (TV seriál)
2015 De fractie (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 De Dageraad (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1983 Willem van Oranje (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky