foto

Wolter Muller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 2/11 Het spel van de wolf
2005 Flirt
2003 Kramers Crisis
Polleke
2001 Costa!
2000 Somberman's actie
1999 Červená labuť
1998 De trip van Teetje
1997 Arends (TV film)

TV seriály

2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2006 Waltz (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Ve špatnou chvíli na špatném místě (S10E03)
2005 Enneagram (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Hartslag (TV seriál)
2001 Dok 12 (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1998 Zebra (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Kramers Crisis

TV seriály

2019 Baantjer het Begin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky