foto

Anna Tělicyna

  • nar. 1981

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ljubov po ošibke (TV film)
Na poroge ljubvi (TV film)
Nu, zdravstvuj, Oksana Sokolova!
2017 Leo i Uragan
2016 Odnoklassnicy
2015 Charizma
Pobeg za mečtoj
2010 Naša Russia. Jajca Suďby

TV seriály

2019 Mameňkin synok (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Lapsi (TV seriál)
Solomennyj ženich (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Děněžnoje dělo (S02E75)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
Puškin (TV seriál)
Ženščina s lilijami (TV seriál)
2015 Ja ili ně ja (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Dom spjaščich krasavic (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Čao, Federico! (TV seriál)
2013 Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Smysl žizni (S06E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky