foto

Hovnatan Avédikian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Les Grands squelettes
2011 Un mauvais père
2006 Monsieur Sorlin architecte
2005 Un beau matin
2003 Lac et la rivière, Le
2002 Deux
Zeměměřič

TV seriály

2011 Xanadu (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)

Dokumentární

2019 Armenie(s), le Temps des Artistes
2005 Brûlez Rome! (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky