foto

Ted Eccles

  • nar. 9.6.1955 (63 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Eleanor and Franklin (TV film)
1975 Honorable Sam Houston, The (TV film)
1974 Bad Ronald (TV film)
If I Love You, Am I Trapped Forever? (TV film)
1972 Jezdci rodea
1970 But I Don't Want to Get Married! (TV film)
The Phynx
1969 Anderson and Company (TV film)
My Side of the Mountain
1968 Bubeníček (TV film)
1967 Chladnokrevně
1965 The Family Jewels
1963 My Six Loves
1960 Cimarron
The Crowded Sky

TV seriály

1976 Dr. Shrinker (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
1968 Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Herculoids, The (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Tycoon (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace