foto

Donald W. Ernst

  • nar. 25.1.1934 (85 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Back to Neverland
1989 Tummy Trouble
1987 Malý toaster
1985 Legenda o Orinovi
1983 Didn't You Hear
1982 Hey Good Lookin'
1978 Pán prstenů
1977 Wizards
1975 Coonskin
1973 Easy to Be Free
Rušná ulice
1972 Only Way Home, The
Rolling Man (TV film)
Thirty Dangerous Seconds
1971 Le Mans

TV seriály

1967 Neúplatný (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky