foto

René Groothof

  • nar. 19.6.1949 (71 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dorst
2017 Rodinný hotel
2015 Hallo Bungalow
2014 Můj přítel T.I.M. (TV film)
Wiplala
2013 De wederopstanding van een klootzak
2012 Bram neposeda
1996 Mortinho por Chegar a Casa
1995 Létající Holanďan
1982 De smaak van water
Een zwoele zomeravond

TV seriály

2021 Trecx (TV seriál)
2019 Centraal (TV seriál)
Keizerky (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
1995 Loenatik (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky