foto

Michel Estime

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vše pro lásku (TV film)
2015 Harbinger Down
2006 Poslední prázdniny

TV seriály

2014 Hand of God (TV seriál)
2012 Sketchy (TV seriál)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates Lasagna (S04E16)
Everybody Hates Fake IDs (S04E13)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates New Year's Eve (S04E10)
Everybody Hates Big Bird (S04E08)
Everybody Hates Snitches (S04E07)
další epizody (11)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
Everybody Hates Houseguests (S03E07)
Everybody Hates the Bachelor Pad (S03E05)
další epizody (8)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Everybody Hates the Buddy System (S02E06)
Everybody Hates a Liar (S02E04)
další epizody (9)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Food Stamps (S01E09)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Talk to Me (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Vše pro lásku (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Vše pro lásku (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Vše pro lásku (TV film)

TV pořady

1992 BET's Comicview (TV pořad)

Host

TV pořady

1992 BET's Comicview (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace