foto

Alfred Gimeno

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Marvel Rising: Chasing Ghosts (TV film)
Marvel Rising: Heart of Iron (TV film)
2018 Marvel Rising: Secret Warriors
2011 Monster High: Střet kultur aneb Tesáky proti Kožichům (TV film)
1992 Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny

TV seriály

2014 7T (TV seriál)
2002 ¡Mucha Lucha! (TV seriál)
2000 Učitelčin mazlíček (TV seriál)
1999 Datel Woody (TV seriál)
Dilbert (TV seriál)
1996 Casper (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
1992 The Plucky Duck Show (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
2002 ¡Mucha Lucha! (TV seriál)
1996 Casper (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace