foto

Peter Blais

  • nar. Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sněžní andělé
2005 Trudeau II: Maverick in the Making (TV film)
2004 Čistá pravda (TV film)
2002 Trudeau (TV film)
2000 Hon na Prince (TV film)
The Bookfair Murders (TV film)
1998 Nothing Sacred (TV film)
1997 Kmotrův psychiatr (TV film)
1993 Ďáblův advokát
1991 Baby on Board
1990 Back to the Beanstalk (TV film)
Nádherní snílci

TV seriály

2005 Beach Girls (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Harlekýn (S03E12)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Made In Canada (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Šango (S03E10)
Návrat (S03E08)
Pišišvoři (S03E07)
další epizody (9)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Komunita (S02E04)
Dárce (S02E02)
Perestrojka (S01E22)
další epizody (5)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)
Pod zemí/Domnělá paže (S01E07)
další epizody (5)
1994 TekWar (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Ewoks (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace